Locaties

Locatie Kerkstraat

Parkeren Noordwijk-Binnen

Parkeren kunt u op het Kloosterplein te Noordwijk-Binnen.  De ingang van onze praktijk ligt aan dit parkeerterrein. Let op: op dit parkeerterrein moet u betalen voor het parkeren op de middelste parkeerring. Voor de ingang van onze praktijk kunt u gebruik maken van twee gereserveerde parkeerplaatsen (ook hier betaald parkeren).
Een goed alternatief is om te parkeren in de parkeergarage van de Digros.
Het adres van deze parkeergarage is Raadhuisstraat 9 en kost € 0,20 cent per half uur voor kortdurend parkeren. Neem de lift naar boven, loop uit de lift naar links, neem de uitgang aan uw rechterhand. Loop naar links, richting het Kloosterplein (parkeerterrein). U passeert aan uw linkerhand de Bruna, na het passeren van de Bruna gaat u naar links en vindt u onze praktijkingang aan het Kloosterplein en boven de Bruna. Het Secretariaat vindt u door de trap op te lopen naar boven

Parkeren Radisson Blu Palace Hotel, Noordwijk aan Zee

De praktijkruimte bevindt zich in de “Vitality Fitness Club”. U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage van het Radisson Blu Palace Hotel. Wanneer u aan de rechterzijde van het hotel naar beneden rijdt is het aan te bevelen door te rijden tot -3. U volgt de borden naar de toegangsdeur waarop vermeld staat “Vitality Fitness Club”.  Het parkeren is geheel gratis. Wanneer u het Radisson Blu Palace Hotel door de hoofdingang betreedt, dan kunt u bij de receptie de route navragen naar de Vitality Fitness Club.

Parkeren De Schelft, Noordwijkerhout

"De Praktijk" te Noordwijkerhout bevindt zich binnen het sportcentrum "De Schelft". U vindt een groot parkeerterrein buiten dit sportcentrum.