Wat is bioresonantie?

De diagnose: Met een specifieke, pijnloze methode kan de therapeut testen of er een allergie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen (bijvoorbeeld voedingsmiddelen) . Ook kan de therapeut met het Bicom-apparaat onderzoeken of bepaalde organen bicomverzwakt zijn, of dat er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van ziekteverschijnselen worden opgespoord. Ook adviezen en vragen over vitamines en voedingssupplementen kunnen worden besproken.

De behandeling: Door het onderzoek weet de therapeut waarmee het lichaam het meest belast is. Vervolgens wordt een individueel behandelplan opgesteld en wordt er met u overlegd welke acties uzelf kunt ondernemen om uw genezing te bespoedigen.

U wordt pijnloos behandeld met het Bicom-apparaat. U kunt in een rustige, ontspannen houding zitten of liggen. Een eerste behandeling duurt één uur, de volgende behandelingen een half uur.

Het doel van de therapie is om de ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen en de zelfgenezende kracht van het lichaam te activeren.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van diverse factoren zoals de aard van de klacht (chronisch of acuut), leeftijd, medicijngebruik etc.

Marcel de Vries en Jan van der Zwet zijn de therapeuten die bioresonantie gecombineerd met acupunctuur uitvoeren.

Lees verder voor meer informatie m.b.t.